O NAMA

vetexpress

Est. 2023

O NAMA

Dobrodošli u Vet Express – prvu srpsku veterinarsku ambulantu fokusiranu na pružanje usluga kućnih poseta, kao i specijalističkih pregleda.

Naš cilj je da vlasnicima kućnih ljubimaca omogućimo maksimalnu udobnost i olakšamo brigu o njihovom zdravlju.

alexis-antoine-tj3KKeRGJ50-unsplash

Smatramo da su kućne posete praktične i efikasne jer olakšavaju stres i smanjuju potrebu za putovanjem do veterinarske ambulante.

 Naš tim stručnih doktora veterinarske medicine će pažljivo pregledati Vaše ljubimce u udobnosti Vašeg doma.

ani-kolleshi-vu-DaZVeny0-unsplash
marcel-scholte-524343-unsplash.jpg
martha-dominguez-de-gouveia-g0PTp89dumc-unsplash
jair-lazaro-480021-unsplash.jpg

vrhunska veterinarska nega

Vet Express posvećuje veliku pažnju na individualne potrebe svakog pacijenta i pruža personalizovan i holistički pristup zdravlju ljubimaca. Naš tim je obučen i opremljen da pruži vrhunsku veterinarsku negu i iskreno se radujemo što ćemo biti Vaš partner u brizi o zdravlju i blagostanju vaših ljubimaca.

Specijalistički pregledi

Osim usluga kućnih poseta, Vet Express takođe nudi i specijalističke preglede. Svesni smo da određene specifične veterinarske probleme nije uvek moguće rešiti kod kuće. Zbog toga smo ponosni što smo uspostavili saradnju sa stručnjacima iz različitih oblasti veterinarske medicine kako bismo našim korisnicima pružili najkvalitetniju negu i dijagnostiku za njihove ljubimce.

Bez obzira da li Vam je potreban oftalmolog, kardiolog, gastroenterolog, endokrinolog, onkolog, ortoped ili specijalista za preglede egzotičnih životinja, možete se osloniti na našu stručnost i posvećenost.

anya-prygunova-u2H8mUzoF2Q-unsplash